Terms Charge365

Standardvilkår for bruk av Charge365

Denne avtalen er inngått mellom ZAPTEC AS, et norsk selskap med organisasjonsnummer 999 164 137 [heretter «ZAPTEC»], og den enkeltpersonen som ønsker å bruke Charge365 [heretter «du/deg»].

Ved å registrere en konto for å bruke Charge365 aksepterer du disse standardvilkårene for bruk av tjenesten.

Bekrivelse av tjeneste og hvilke persondata som registreres: Charge365 er en betalingsløsning for lading av el og hybridbiler. Følgende data blir registrert og lagret: Navn på kontoeier, adresse, e-post, mobiltelefonnummer, handelshistorikk, transaksjonshistorikk, forhåndsgodkjente ladepunkter, ladehistorikk med forbruk og lokasjon. Kortdata er kryptert og ikke tilgjengelig for eier av ladeløsning eller eier av betalingsløsning.

Hvordan behandles data: Formålet med innsamlingen av disse persondata er for å kunne kvalitetssikre tjenesten og produsere transaksjonsdata for betaling og oppgjør. Basert på disse data vil vi kunne produsere statistikker som vises for eier av ladeanlegget og eier av betalingsløsningen i tillegg til deg som ladende kunden. Data vil kunne bli brukt i sammenhenger for statistikk, forbedring av tjenesten og feilsøking.

Persondata skal ikke lagres lengre enn de krav myndighetene stiller, som er nødvendig for å levere tjenestene og lokasjons/forbruks-data i 2 år.

Eier av ladeanlegget, eier av portalen og eier av betalingsløsningen kan sende meg relevant informasjon som for eksempel tilbud, informasjon om tjenesten, driftsstatus ol.

Hvem kan data deles med: - Eier av ladeanlegget

Betalingsformidling:

Betalingstjenester for ladestasjonsformidlere hos Charge365 behandles av løsning levert av Stripe, og er underlagt Stripe Connected Account Agreement, som inneholder Stripe Terms of Service (samlet "Stripe Services Agreement").

Ved å godta disse vilkårene, eller ved å fortsette å operere som ladestasjonsformidler på Charge365, godtar du å være bundet av Stripe Services-avtalen, da denne avtalen kan endres av Stripe fra tid til annen.

Som en betingelse for at Charge365 muliggjør betalingstjenester via Stripe, godtar du å gi Charge365 nøyaktig og fullstendig informasjon om deg og din virksomhet, og du gir tillatelse til Charge365 for å dele det og transaksjonsinformasjon relatert til bruken av betalingstjenester levert av Stripe.

Avtalte kostnader belastes før utbetaling, herunder kostnad for utsendelser av tekstmeldinger til brukerne som driftsmeldinger og prisinformasjon.

Hvordan kan jeg slette min informasjon: Du kan når som helst enkelt trekke ditt samtykke tilbake. Dersom du ønsker å trekke tilbake et samtykke kan du sende oss en epost til gdpr@zaptec.com, og vi vil avslutte den aktuelle aktiviteten du har samtykket til.

Aktuelle linker: Personvernerklæring: https://zaptec.com/personvernerklaring/

Jeg samtykker til at ZAPTEC behandler personopplysninger om meg.